Продължете към съдържанието

ПРИЕМНО-КОНСУЛТАТИВНИ КАБИНЕТИ

ОПЕРАЦИОНЕН БЛОК

СТАЦИОНАР

РЕНТГЕН

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

НЕОТЛОЖНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ВИТА
тел: 084/66 20 29

МЦ “ВИТА МЕДИКА”

  предоставя широк спектър от медицински услуги и е оборудван с най-модерна болнична апаратура.    Ние разполагаме с отлично оборудвани лекарски кабинети, приветлив и комфортен болничен стационар с VIP легла, и не на последно място с високо квалифицирани специалисти и персонал.

Литотриптер "Medispec"

Клиниката е оборудвана с нов модерен израелски литотриптер на „Medispec” – трета генерация, за лечение на бъбречно-каменна болест. С този съвременен литотриптер процедурата отнема около 30 – 40 минути, безболезнена и не се налага в повечето случаи използване на обезболяващи и анестезия, няма почти никаква бъбречна травма и възстановителния период е кратък.

Висококвалифицирани специалисти и модерно оборудване

Модерно изграден операционен блок с антибактериални покрития,климатизация и вентилация, оборудван със съвременна хирургична апаратура за отворени и ендоскопски операции на фирма “Olympus”

АКЦЕНТИ

От 01.02.2023 г. в МЦ Вита Медика работят
Д-р ПЛАМЕН ИВАНОВ - ОРТОПЕД
Д-р ЛИЛЯНА ДИМИТРОВА - КОЖЕН ЛЕКАР

МЦ “Вита Медика” разполага с модерно оборудван ОРТОПАНТОМОГРАФСКИ КАБИНЕТ. (панорамни зъбни снимки)

МЦ “Вита Медика” разполага с дигитален рентген, позволяващ съхранението на рентгенови снимки в цифров формат

В МЦ “Вита Медика” се извършват микроинвазивни (безкръвни) операции

В МЦ “Вита Медика” се извършват екстра и интра-корпорална литотрипсия (разбиване на камъни в бъбреци, уретера и пикочен мехур)

В МЦ „ Вита Медика” се извършва оперативно лечение на катаракта, глаукома, пластични операции на клепачите. Хирургично лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на окото и очните придатъци.

За един ден, на едно място!

Подготовка на документи за явяване на ТЕЛК: - Рентгенографии - Лабораторни изследвания - ЕМГ - Отоневрологично изследване - Коремна ехография - Консулт с: невролог, нефролог, пулмолог, уролог, педиатър, хирург, гинеколог, ортопед, гастроентеролог